Un cearşaf pentru cei dragi

un cearsaf pentru cei dragi

Da, azi se fac 9 luni fara ea….bunica mea. Ploua… adora ploaia, imi spunea “ploaia spala pacatele”, nu stiu daca asa e dar ploaia ma face sa ma trezesc, sa simt viata.

M-am gandit sa fac ceva special pentru bunicutii mei. Traim intr-o lume nebuna in care timpul devine tot mai limitat din cauza bolilor, a stresului…

In ultimii doi ani am avut “prilejul” de a fi in spital cu persoane dragi si am fost pusa in niste situatii in care am fost de-a dreptul socata de sistem, de mentalitate si de oameni. Nu vreau si nu sunt inca in stare sa va povestesc cu detalii cum arata spitalele din aceasta tara… nu vreau sa ma plang aici, vreau sa fac ceva. Nu pot schimba sistemul si nici mentalitatea oamenilor dar pot incerca sa fac ceva. Mi-as fi dorit ca banutii mei platiti la CAS sa ajunga acolo, in spitale, pentru materiale, pentru dotari, pentru doctori.

Dar vreau sa cred ca tot acest timp petrecut  in spital a fost cu un scop. Pentru mine a fost un wake-up call! Ce vreau sa fac? Vreau sa ajutam, noi, cu totii… sa ne ajutam.

In spital e mare nevoie de cateva lucruri esentiale de care pacientii, asistentele si doctorii duc lipsa. Scriu o lista mai jos si vreau sa ma ajutati sa strang aceste lucruri pentru a le dona in spitalele din Sibiu. Mentionez: NU VREAU BANI! Eu vreau ca voi sa mergeti sa cumparati aceste lucruri cu gandul ca poate o sa ajungeti si voi intr-o zi la spital si o sa le gasiti acolo, o sa le folositi. Imi scrieti un mesaj daca vreti sa donati si ne intalnim!

Vreau sa ii multumesc pentru sustinere doctorului Rotaru Codrin, un om cu suflet, care l-a salvat pe bunicul meu de care mai am parte. Si sa ii multumesc pentru sustinerea acestei idei.

Lista cu lucruri esentiale:

  • Cearsafuri pat -ALB- dimensiuni 90 cm/200 cm. – puteti cumpara material bumbac alb si eu, cu mare drag, il cos si il pregatesc pentru a fi folosit in spital. Sunt atat de necesare aceste cearsafuri!!!
  • Perne. Mare nevoie!
  • Olite. Mare nevoie!
  • Cutiute de plastic pentru a tine pacientii pastilele
  • Spirt,vata, sapun, hartie WC…
  • viagra generico in farmacia

Cam aceasta este lista. Dragilor, stiu ca ma cititi si ma sustineti… de data aceasta vreau sa reusim impreuna sa-i ajutam pe cei in nevoie. Campania mea o sa dureze din 17 februarie si pana in 17 iunie 2014. Pentru contact ma gasiti aici:

 https://www.facebook.com/dianaribana

contact@diana-ribana.ro

Cu totii o sa ajungem la spital chiar si pentru un control, acum sau mai incolo. Sau o persoana draga, un bunic sau o bunica…

Spune-ti parerea:

comentarii

4 Comments

Leave Your Reply