Pentru ca imi iubesc orasul!

Da, sunt tare mandra ca m-am nascut in cel mai frumos si linistit oras din Romania. Acum un an mi-am facut un album pe Facebook cu denumirea “Mandra ca sunt Sibianca” si chiar asa e!! Am calatorit in multe tari, am vazut multe orase frumoase doar ca tot acasa e cel mai frumos si bine… Sibiu, orasul meu iubit!

Anul acesta mi-am propus sa calatoresc mai mult decat in 2013. Nu stiu cum se face dar am inceput anul cu o excursie in Viena si Stuttgart… la targurile de turism, pe coperta brosurii de promovare a orasului Sibiu. Imi promovez orasul 🙂 Brosura contine 75 de pagini cu informatii despre Sibiu si e tradusa in germana si engleza si tot anul va fi prezenta la toate targurile de turism din lume.

Coperta brosura promovare Sibiu

Fotografia este realizata la Skirt Bike Sibiu (organizat in cadrul Festivalului Huet Urban) de Sebastian Marcovici. M-a surprins fericita, pedaland pe Podul Minciunilor pe bicicleta mea cu bulinute 😛 Tricoul este facut de mine si este pictat manual.

Ma bucur ca Primaria a ales o poza cu mine sa promoveze orasul nostru frumos!! Puteti citi aici cum au ales fotografia cu mine.

4 Comments

  1. Salut! De multe ori mi-am spus, vazand imagini cu tine, ca zambetul tau, Diana, e perfect pentru reclame. Chiar daca nu am spus-o cu voce tare, ma bucur ca universul a gasit cel mai potrivit “produs” pe care sa il reprezinti. Presimt ca Sibiul va fi din ce in ce mai aglomerat si o sa dau vina pe tine. :))

  2. Multumesc Cristina pentru aprecieri!! Te pup si te imbratisezzz:*

Leave Your Reply