No one is too old for fairytales…

De mult timp ma gandeam la un shooting in padure, ei bine, ai grija ce iti doresti!

Acum 3 saptamani, m-a sunat Daniel Baltat cu o noua provocare pentru mine… Si cum imi plac provocarile, nu am stat pe gand si am acceptat propunerea de a face un shooting de poveste, ceva mai diferit de ceea ce faceam de obicei in studio.

Stiam doar ca shooting-ul va fi in padure si ca o sa fie seara.

M-am pus pe “studiat” si am facut 2, 3 schite cu outfitul pe care urma sa il concep. Nu mi-a trebuit prea mult timp, stiam ce imi doresc si am inceput sa imi creez tinuta.

Stiam ca e nevoie de materiale usoare si cat mai transparente pentru a reda niste efecte de fairytale.

Am facut un body cu maneci fluture transparente, usoare, din voal; o fusta lunga din mai multe straturi de voal transparent care sa cada frumos, sa aiba un drapaj cat mai amplu.

Si pentru ca simteam nevoia de culoare, am facut o gluga rosie din catifea cu aplicatii de trandafiri lucrati manual. O scufie mai contemporana 🙂 Am lucrat o saptamna la outfit.

Foto Diana Ribana (1)

Inainte sa fac outfit-ul aveam deja o imagine formata despre cum as vrea arate shooting-ul.  Pentru ca vremea nu a tinut cu noi, am tot amanat momentul insa sambata trecuta ne-am spus: ori vremea, ori shooting-ul!

Am trecut rapid peste impedimentul cu vremea si sambata am mers in padurea de langa Cisnadioara.

Frumoasa padure dar plina de tantari dornici de sange proaspat! De cum am intrat in padure, desi inca imbracata destul de gros, am fost atacata si ciuruita de tantari.

Cursantii scolii au facut fum sa ma scape de tantari, au fumat, m-au protejat cat au putut :))) Mi-au tinut fusta, m-au ferit de noroaie si m-au ajutat la imbracat :)) numai sa rezist !

01020304

Am avut si un moment mega amuzant pe care nu o sa il uit niciodata: in timp ce pozam ca o zana, mi-a venit ideea de a ma tine de un ciot de copac… in acel moment am ramas cu ciotul in mana si era sa cad in cap :))))

Printre scarpinaturile mele, cursantii au trans un shooting de toata frumusetea! Am rezistat cu totii in conditii sangeroase!

Multumesc mult Daniel Baltat pentru minunatele si memorabilele provocari!

Multumesc cursantilor prednisone online scolii IMAGE Art Sibiu pentru fotografii si voie buna!

Enjoy the picts <3

Kisses

Diana

Foto Diana Ribana (11) Foto Diana Ribana (12) Foto Diana Ribana (13) Foto Diana Ribana (14) Foto Diana Ribana (15) Foto Diana Ribana (16) Foto Diana Ribana (17) Foto Diana Ribana (18) Foto Diana Ribana (19) Foto Diana Ribana (20) Foto Diana Ribana (21) Foto Diana Ribana (22) Foto Diana Ribana (23) Foto Diana Ribana (24) Foto Diana Ribana (25) Foto Diana Ribana (26) Foto Diana Ribana (27) Foto Diana Ribana (28) Foto Diana Ribana (29) Foto Diana Ribana (30) Foto Diana Ribana (31) Foto Diana Ribana (32) Foto Diana Ribana (33)

Leave Your Reply