Londra Winterwonderland

Desi a trecut mai bine de o luna de cand m-am intors din vacanta mea din Londra, inca nu mi-am revenit dupa ce am vazut targul de craciun Winterwonderland din Hidepark. E absolut de basm, aveam impresia ca visez, inca ma uit peste fotografii si nu imi vine sa cred ca am fost acolo.

Acum o luna, in Winterwonderland, m-am simtit de parca am aterizat intr-o alta lume, ma stergeam la ochi si aveam impresia ca visez… culoare, mirosuri care mai de care, oameni fericiti care dansau, radeau cu pofta… Bausem un vin fiert dar chiar asa sa mi se amplifice trairile, era prea de tot, il tot puneam pe Tudor sa imi confirme daca vad bine :))

Ma simteam ca o Alice care a mancat un fursec magic :))) ma tot ciupeam de mana sa vad daca sunt eu. Winterwonderland este un mini oras/targ, ne-am plimbat destul de mult si parca tot nu vazusem tot, eram atat de absorbita de magazinasele frumos decorate, ba de mirosul de prajiturele, ba de muzica si de rasetele oamenilor.

Recunosc ca am fost super impresionata, ei bine, o sa spuneti ca nu am calatorit si nu am vazut alte targuri de craciun… Am fost la targul de craciun din Viena, am mai fost in Praga, Munchen dar parca nici unul sa ma impresionze atat de mult.

Targul din Sibiu este o miniatura, nu zic ca nu este frumos dar nu se poate compara cu Winterwonderland!

Vreau sa va impartasesc si voua o parte din magia de acolo 🙂

Multumesc de vizita!

Kisses!

targul de craciun londra iana Ribana_01 targul de craciun londra iana Ribana_02 targul de craciun londra iana Ribana_03 targul de craciun londra iana Ribana_04 targul de craciun londra iana Ribana_05 targul de craciun londra iana Ribana_06 targul de craciun londra iana Ribana_07 targul de craciun londra iana Ribana_08 targul de craciun londra iana Ribana_09 targul de craciun londra iana Ribana_10 targul de craciun londra iana Ribana_11 targul de craciun londra iana Ribana_12 atlantic drugstore targul de craciun londra iana Ribana_13 targul de craciun londra iana Ribana_14 targul de craciun londra iana Ribana_15 targul de craciun londra iana Ribana_16 targul de craciun londra iana Ribana_17 targul de craciun londra iana Ribana_18 targul de craciun londra iana Ribana_19

Leave Your Reply