Legumele de la sera Ado

In vizita mea pe la Hunedoara am fost si la serele din Hateg, la Ado.

Imi plac foarte mult legumele si sunt din ce in ce mai preocupata de unde le cumpar si daca au gust!

Imi aduc aminte cu drag de cand mergeam in gradina bunicii si smulgeam morcovii din pamant si ii mancam atunci, pe loc, aveau un gust memorabil!

Rar intalnesc in ultimul timp legume cu gust, iarna imi este cel mai greu sa gasesc, vara mai gasesc in piata din Sibiu cate un taran ratacit si dau navala pe taraba lui.

banner2-530x101

Cand am fost la serele Ado, ne-au fost puse la degustat tot felul de legume, dar mi-a ramas in minte gustul delicios al salatei de vinete!
In cele 26 de sere Ado se cultivă legume precum castraveți, gulii, ardei gras, ardei capia, gogoșari, vinete, ceapă, usturoi, spanac, salată.

Ce mi s-a parut interesant a fost faptul ca polenizarea se face cu ajutorul bondarilor, iar combaterea dăunătorilor se face bio, cu ajutorul unor insecte din specia acarienilor, care distrug dăunătorii de pe plante.

Rosiile se intind ca in povestea lui Jack si vrejul de fasole, aproape ca te duc pana intr-o alta dimensiune.

A fost o experienta tare interesanta si delicioasa!
Multumim fermelor Ado!

Fabricat in HD 01 Fabricat in HD 02 Fabricat in HD 03 Fabricat in HD 04 Fabricat in HD 05 cheap kamagra supplier

Fabricat în Hunedoara – Vizită în HD este un eveniment organizat de Sebastian Bârgău, Denisa Bârgău şi Călin Bobora, în colaborare cu sponsorii și partenerii de anul acesta: Sponsori principali: Carpatcement / Heidelbergcement Romania; Fermele ADO Țara Hațegului

Parteneri: Pizzeria Napoli, Sara Cafe.

Leave Your Reply