Lansarea StylishCircle.ro (trip to Timisoara)

stylishcircle-ro

In urma cu 1 saptamna am primit o invitatie de a merge la Timisoara la lansarea portalului de fashion Stylishcircle.ro, cel mai cool portal de fashion.

Ii multumesc pe aceasta cale lui Ciuca Daniela pentru ca s-a gandit la mine si m-a recomandat ca blogger sa reprezint Sibiul la cel mai stylish party.

Recunosc, a fost primul meu escape singura 😀 Tare bine m-am simtit! Am avut onoarea sa cunosc oameni frumosi si foarte stylish, m-am revazut cu prieteni dragi (Denisa, Sebi, Adriana si Mihai) cu care m-am simtit minunat.
La lansarea site-ului au fost invitati peste 4o de bloggeri de fashion si nu numai. Am sarbatorit cel mai cool portal de fashion intr-un AltClub tare cozy si frumos decorat!

received_1263282777026465

O sa va intrebati ce este StylishCircle? Ei bine, este o platforma de fashion unde poti sa-ti alcatuiesti outfit-urile mult dorite si le poti achizitiona rapid, avand acces la mai multe magazine online. Cat de tare e asta? Nu este un simplu magazin de haine ci o adevarata platforma in care, pe langa multele magazine, poti sa combini foarte simplu diverse tinute si chiar sa incarci poze cu tinutele tale. Cu cat esti mai activa, cu atat ai mai mult de castigat 🙂 pentru ca primesti puncte ce le poti transforma in vouchere de cumparaturi (detalii aici).

Va puteti convinge singure vizitand platfoma aici: www.stylishcircle.ro.

received_1263282790359797

Si acum sa va povestesc putin si ce a insemnat party-ul oficiala 😀
De cum am ajuns, am fost intampinati cu un cake bar delicios. Am inchis ochii si am mancat 4-5 eclere purple 😀 sa ma ierte #Limitless-ul dar nu m-am putut abtine 🙂

Au facut cu adevarat un stylish party, am avut parte de o serie de surprize.
Am fost in “vizita” la Smartfit Smartfit Studio 2 unde era un good vibe fenomenal. Chiar daca nu erai sportiv iti venea pe loc cheful de tras la fiare! Tare faina sala, mi-a placut. As aduce-o la Sibiu 😀

Nici nu as vrea sa va povestesc cum eu, diva din Transilvania, am condus first time un Karting… pe tocuri :))))
Am reusit sa fac un traseu scurt cu tocurile intrate intre pedale :)) apoi am abandonat traseul cu mare stil 😀
Daca mergeti in Timisoara, e un must sa mergeti la Red Motor!
Mi-a placut foarte mult, le multumesc pentru provocare!

received_1263282803693129

Seara a urmat o petrecere foarte faina. Good times alaturi de gasca de fete cochete!
Dupa o noapte petrecuta intr-un pat matrimonial in care m-am pierdut, numai degustarea de cafea de dimineata de la Aethernativ m-a ajutat sa ma regasesc, pe cuvant!

Multumesc pentru stylish party-ul si pentru vibe-ul minunat de la Timisoara! Love u StylishcircleO echipa Stylishcircle tare faina – Mihai, zis si Schumacher, a fost soferul bloggeritelor; Adriana Delia Bara, fata cu parul purple si cu ochii ca marea; Ioana Baciu, „Femme fatale” si Emilia happy-happy, joy-joy. Asa cred ca i-as putea descrie cel mai scurt!

Kisses from Transilvania <3


Partenerii evenimentului au fost: Senneville, Smartfit Studio, Beauty Box Casa de Bijuterii NoblesseCupio, Promotor Timisoara, Leonidas, Optica Eugen, Peonies & Hydrangeas, Anita Bejenaru.sa de Bijuterii NoblesseCupio.

Leave Your Reply