IA… bicicleta

In weekendul trecut am sarbatorit IA Sibiu (La blouse roumaine) bluza traditionala romaneasca… si cum se putea mai bine decat cu bicicleta!!

Biciclete cochete a sustinut IA Sibiu pentru a promova traditiile si portul nostru minunat, in special Ia cu care ne mandrim. Eu am purtat cu mandrie IA stra-bunicii mele, ie purtata la nunta ei. Am primit-o zestre de la ea, are peste 100 de ani vechime si e bine intretinuta. Pentru mine, IA inseamna traditie, zestre, povesti, dragoste de patrie. Imi aduc aminte cu drag cum imi povestea stra-bunica mea cu patos despre ea, despre iubirea ei.

Sambata dimineata ploua, era frig si eu eram imbracata frumos in fusta si in sandale asteptand vreme buna pentru evenimentul asteptat cu nerabdare. Ba, eram in geam ba in usa… asteptam soarele. A inceput o ploaie din aceea cu “galeata”, m-am inarmat cu o umbrela, mi-am schimbat vestimentatia cu cizme de cauciuc si pantaloni si am plecat cu bicicleta. Eram doar eu si ploaia afara, imi repetam: e soare, e soare!! In piata Mica eram doua nebune pe bitze cu umbrele si imbracate in Ii… eu si Ioana 😀 Am stat in asteptara fetelor dar nu am asteptat foarte mult pentru ca la ora stabilita au mai venit 20 de gagici cochete pe biciclete.

Soarele chiar a rasarit cand ne-a vazut in ii si cu sanzaiene in cosurile bicicletelor. Cine a lipsit la IA, trebuie neaparat sa ajunga pe 5 iulie la Biciclete Cochete, va asteptam eu si Ioana cu multe surprize!! IA, uitati ce ati pierdut !!

Credit foto: Laly Photography

online buy of orlistat 60mg diana-ribana biciclete cochete poze ia sibiu_01 diana-ribana biciclete cochete poze ia sibiu_02 diana-ribana biciclete cochete poze ia sibiu_03 diana-ribana biciclete cochete poze ia sibiu_04 diana-ribana biciclete cochete poze ia sibiu_05 diana-ribana biciclete cochete poze ia sibiu_06 diana-ribana biciclete cochete poze ia sibiu_07 diana-ribana biciclete cochete poze ia sibiu_08 diana-ribana biciclete cochete poze ia sibiu_09 diana-ribana biciclete cochete poze ia sibiu_10 diana-ribana biciclete cochete poze ia sibiu_11 diana-ribana biciclete cochete poze ia sibiu_12

Leave Your Reply