Drumuri drepte

10646720_865719996772599_8389665137810906055_n12:00 Dimineata tarzie…doar soarele ma mai trezeste din pat. Se joaca cu mine, imi intra in ochi. Ma imbrac lejer, imi iau jeansii, tricoul alb, imi pun castile si plec …pe un drum drept.

Imi iau cele mai frumoase flori, flori cu parfum de toamna, tarzie…ca mine 😀

Muzica imi suna tare in casti, aproape imi acopera gandurile, noroc ca nu am uitat unde trebuie sa ajung. Soarele ma incalzeste si imi lumineaza drumul…merg drept.

Vantul adie usor zici ca e vara, doar frunzele uscate imi amintesc ca azi- e toamna! Pe drumul lung si drept, umbra gardurilor imi delimiteaza drumul intre umbra si soare. Merg pe doua drumuri lungi si drepte…spre Ea. Merg la bunica mea.

Merg drept, strang in mana dreapta florile si calc pe frunze moarte. Toamna imi adunce aminte de joaca noastra cu frunze moarte, de rasete asurzitoare. Vantul bate, muzica e tot mai tare in casti…drum drept. Ganduri drepte.

Tot timpul m-am gandit de ce in aceasta viata nu am un drum drept…azi mi-am dat seama ca ar fi tare plictisitor sa am un drum drept. Drumul meu are multe curbe, sa simt ca traiesc!!

Cele mai lungi si plictisitoare drumuri sunt drepte!

Leave Your Reply