Diana-Ribana la ferma ADO

Am ajuns joi la Deva, domnul Gigi (desi o sa se supere ca nu l-am tutuit) ne-a fost sofer, un sofer care ne-a facut drumul de la Sibiu la Deva confortabil si cu muzica buna. Am ajuns spre seara, am luat cina si am apucat sa mai socializam si cu restul bloggerilor veniti aici. Am dormit ca un bebelus…

Tare bine mi-a prins 1 mai departe de casa.

Vineri de dimineata, gasca de bloggeri simpatici s-a “imbarcat” in autocarul ce ne astepta in fata hotelului, ma simteam de parca mergeam cu colegii de clasa in excursie.

Am mers la fermele ADO, ferma de animale si leguminoase. Aici am vizitat ferma cu vaci relaxate, masate si incantate de muzica clasica. O ferma curata, cu standarde inalte. Am vazut si bebei vitei, dragalasi foc, cu botic roz si cu ochisori mirati!

Am vazut si cel mai guru taur, care sta cazat intr-o “garsoniera” si se odihneste pentru a face fata zecilor de vacute 😛 Grea viata de taur! :)))

Am ajuns la ferma tocmai de 1 mai, chiar si porcii cretzolini erau cu burticile la soare, ai fi zis ca stiu ca 1 mai e zi de relaxare. Soarele incalzea animalutele relaxate de la ferma, cerul era de un albastru perfect, presarat de norisori pufosi. Caprite, magarusi, purcelusi stateau intr-un  peisaj minunat la ferma!

In razele de soare am vazut niste solare, solare cu rosii, radeau la caldurica… iar albinele zumzaiau de placere! Dupa plimbarea lunga prin ferma am zarit un tractor si m-am hotarat sa imi iau gasca de bloggeri la o tura prin ferma relaxata.

Aerul de la ferma mi-a facut o foame.., yuy! Noroc ca oamenii de la ferma s-au gandit la burticile noastre si ne-au facut o masa imparateasca cu bunataturi din ferma. Am mancat o salata de vinete “jos palaria”, am zumzait de placere. Daca sunteti curiosi de activitatea fermelor ADO, au facebook aici:

Multumesc pentru minunata experienta de la ferma!

Vizită în HD 2015 este un eveniment organizat de Denisa şi Sebastian Bârgău şi Călin Bobora. Proiectul este sponsorizat de Fermele Ado, Gourmetgift, AquaSaraHotel Sarmis Deva, Aeroclubul Deva şi este susţinut de Primăria Oraşului Simeria şi Primăria Oraşului Deva.

fermele ado deva 01 400 mg metronidazole no prescription fermele ado deva 02 fermele ado deva 03 fermele ado deva 04 fermele ado deva 05 fermele ado deva 06 fermele ado deva 07 fermele ado deva 08 fermele ado deva 09 fermele ado deva 10 fermele ado deva 11 fermele ado deva 12 fermele ado deva 13fermele ado deva 14 fermele ado deva 15

3 Comments

  1. Domnul Gigi te salută cu această ocazie! 🙂

  2. Da, chiar ca a fost ca o excursie cu colegii de clasa! <3

Leave Your Reply