Bagheta magica F64 – curs acreditat de editare foto

Fashion inseamna modă, vogă, gust, gen, purtare, uzanţă, manieră, aspect, stil popular într-o anumită perioadă de timp… si ce ne-am face daca in fashion nu ar exista imagine? Imaginea e foarte importanta in fashion si nu numai! Imaginea spune de cele mai multe ori o poveste, cum ar fi o carte de povesti fara imagini?

Tot timpul m-am exprimat mult mai bine facand o fotografie decat sa scriu un text, nu toti suntem poeti… chiar si acest blog al meu este 90% imagine si nu text.

Uneori putem inbunatati imaginea unei fotografii cu ajutorul photoshop-ului. Trebuie sa recunosc faptul ca nu sunt priceputa sa folosesc aceasta unealta care face minuni, e ca o bagheta magica 😀 care transforma broscuta in zana.

Ei bine, sunt pe cale sa ma transform in zana, o sa incep cursurile de editare foto cu cei de la F64. Sa vedeti in ce zana o sa ma transform!! Daca vreti sa facem o echipa de magicieni intr-ale prelucrarii fotografiilor, veniti si voi la cursul intensiv de editare foto de la Sibiu. Scopul cursului este instruirea teoretica si practica a pasionatilor de fotografie pentru a edita cu succes fotografiile in Photoshop.

Inscrierile au inceput aici:

  • Cursul are Autorizatie ANC (seria B nr. 0004575) pentru a acorda diplome acreditate care atesta CALIFICAREA DE FOTOGRAF, conform Standardului ocupational N.C./COR 343101. Pe foaia matricola se vor specifica modulele si tematica parcurse. Diploma obtinuta poate fi folosita pentru deschiderea unei P.F.A. sau pentru completarea unui dosar de angajare in domeniu.
  • Data curs: 17-20 septembrie 2015, intre orele: 10:00 – 20:00.
  • Pret: 1.250 01 lei. Cursul este scutit de TVA prin autorizarea primita de la ANC.
  • Locatie: Sibiu, Hotel Continental Forum
  • Lector: Radu Tudoroiu (din review-urile de pe site se pare ca este un super profesor!)
  • Examenul va fi sustinut in prezenta unei comisii ANC la BUCURESTI! (la Studioul F64) in luna Octombrie.
  • Pentru sustinerea examenului este necesar sa detineti o diploma de Bacalaureat.
  • Taxa de examen este de 150 lei.
  • Pentru detalii suplimentare, folositi cu incredere adresa seminarii@f64studio.ro sau numarul de telefon 021.270.00.34.

 

banner_sibiu_f64_720x300

Leave Your Reply