Copiii descopera totul in nimic…

Maine e ziua lor, ziua copiiilor!
Imi aduc aminte cu drag de copilarie, de ziua asta speciala, imi e dor sa n-am ganduri, griji, sa ma joc in rasadurile din gradina bunicii. Am o memorie vie cand vine vorba de copilaria mea, mai greu cu memoria prezenta :)))
Cum bine stiti, de 4 ani imi dedic viata copiiilor, azi m-am hotarat sa scriu cateva lucruri despre acesti omuleti minunati.
Am mostenit voiosia si jocul de la bunici, care mi-au animat copilaria cu carti de povesti (ei fiind bibliotecari), cu multe culori si imaginatie.
Azi incerc sa ma perfectionez in lucrul cu copiii, imi face mare placere, si fiecare atelier e o mare provocare.
Doar intr-un singur an am avut in jur de 540 de sufletele in preajma mea. Habar n-am unde mai gasesc rabdare, chiar si eu ma intreb :))
Sunt mici si au mare nevoie de atentie si iubire ca sa creasca adulti sanatosi, nu e nimic mai magulitor decat cand ti se baga sub brat sa-i mangai ca pe puiutii de pisica.
Daca sunt trista, ma simt de indata si vin si ma mangaie, daca sunt fericita se bucura alaturi de mine.
Cu ei pot fi eu, nu am nevoie sa ridic nici un zid, nu trebuie sa am conversatii complexe, cu ei pot sa simt.
Uneori regret ca nu am suficient timp sa-i ascult, regret ca nu pot sa ma multiplic, de la ei am auzit cele mai frumoase lucruri pe care noi adultii le-am uitat sa le spunem. Omuletii imi dau energia si linistea de care am nevoie.
Nu regret nici o secunda ca am renuntat la fashion si tot ce inseamna sa nu fiu eu!
E greu sa ramai sincer si cu principii intr-o lume care se transforma pe zi ce trece in ceva degradabil si sinistru.
La multi ani tuturor copiiilor!
Va iubesc!
Diana Ribana for Kids

Bine mai zice, Nietzsche!
“Maturizarea omului înseamnă să-și recâștige seriozitatea pe care a avut-o la joacă, atunci când a fost copil.” – Friedrich Nietzsche

Leave Your Reply