Candy Shop

Hello dragelor! Acum 3 saptamani ma suna Daniel Baltat de la scoala de fotografie Image Art – “Diana, am nevoie de o tinuta mai altfel pentru cursul Upgrade, poti sa ma ajuti?” Eram prinsa in tot felul de activitati, eram putin stresata… dar nu am refuzat propunera lui Daniel. In timp ce vorbeam la telefon cu el ma gandeam ce as putea face. Eram in atelier, ochii mi s-au dus direct catre un bol cu bomboane. Daniel imi tot spunea de hartie iar  in capul meu s-a facut o conexiune :))) Gata, fac rochie din hartie cu bomboane!

A doua zi mi-am procurat materialele necesare si m-am apucat sa realizez pe un manechin o rochie prin tehnica papier mache – hartie si aracet. Mi-a trebuit cam o saptamana sa termin doar baza rochiei… in timp ce lucram, vizualizam deja rochia gata. Pentru asta am cumparat 5 feluri de bomboane, covrigei, turta dulce, in total aprox. 400 de gr. de dulciuri. Mirosea divin in atelier. Dulciuri ce emanau un miros de vata pe bat in tot atelierul, greu m-am abtinut sa nu mananc ceva din bunataturi. Am lipit timp de 4 zile dulciuri pe rochia de hartie iar cand am vazut rezultatul final… am fost extaziata!

Desi la inceput ii spuneam lui Daniel ca eu nu mai vreau sa fiu model, dupa ce am terminat rochia nu mai puteam de nerabdare sa o imbrac 😀 Si uite asa am pozat din nou la cursul Upgrade a scolii de fotografie.

Va place rochia Candy shop? Va doresc o zi dulce cu zambete de copii!

Kisses dulci!

 

prodotto 91 diana-ribana_01 diana-ribana_02 diana-ribana_03 diana-ribana_04 diana-ribana_05 diana-ribana_06

1 Comments

  1. Nu pot sa cred! Se poate sa fii mai dulce decat te stiam! :))

Leave Your Reply