Arta de a trai…

in oras.

Da e o arta sa traiesti intr-un oras aglomerat cu trafic mare si plin de soferi nervosi. De fiecare data cand plec din Sibiu imi dau seama cat de mult iubesc acest oras, il iubesc pentru ca imi seamna. E un orasel linistit, boem care se dezvolta incet si sigur.

Imi place enorm de mult zona in care stau, taman in buricul centrului, casute colorate si stradute mici si linistite. Am zile in care pur si simplu nu am chef si stare sa ma aranjez, asa ca in diminetile din weekend ador sa merg la magazinul din colt imbracata lejer fara ca nimeni sa se uite ciudat dupa mine… Am avut si o idee excentrica intr-un weekend si nu m-am lasat pana nu am facut-o. am mers pe strada in pijamale. E un sentiment de libertate absoluta.

Try our cheap custom essay writing services brand vigra for sale and be up on last academic year!

Desi locuiesc intr-o zona linistita, in fiecare zi alerg: ma trezesc alergand dupa cafea, dupa paine si sfarsesc alergand dupa clienti. Sunt intr-o continua alergare… asa mi-a venit ideea acestui articol, alergand!

Mai jos aveti un shooting in care alerg.

Fotografiile sunt realizate de fotograful de serviciu: Tudorelu!!

Model foto Sibiu Diana Ribana_01 Model foto Sibiu Diana Ribana_02 Model foto Sibiu Diana Ribana_03 Model foto Sibiu Diana Ribana_04 Model foto Sibiu Diana Ribana_05 Model foto Sibiu Diana Ribana_06 Model foto Sibiu Diana Ribana_07 Model foto Sibiu Diana Ribana_08

2 Comments

  1. Ultimul strop de vara! ce pofta de Sibiu mi-ai facut!

    • Da,asa e, ultimul strop de vara … E tare frumos, te asteptam pe aici!!

Leave Your Reply